Pelaajaliikennettä molempiin suuntiin. Tervetuloa Saara Pirinen Tampereelle!

Opiskelijavalinnat aiheuttavat pelaajamuutoksia myös meidän joukkueessamme. Iida Uusitalo pääsi Jyväskylään opiskelemaan ja siirtyy näin ollen pelaamaan JYP:n naisten joukkueeseen.

Tulopuolella on puolestaan Kuopiosta Tampereelle muuttava KalPa Akatemiassa pelannut puolustaja Saara Pirinen. Saara joutui heti mediavastaavan pihteihin ja haastateltavaksi.

Lempinimi: Pirinen

Mitä tulet opiskelemaan?: Tuotantotaloutta Tampereen Teknilliseen Yliopistoom

Aiemmat seurat: RaJu-Team, Jukurit, Warkis, Kalpa

Esikuva(t): En keksi muuta ku oman äitin. 

Miten ja milloin aloitit jääkiekon?: Aloitin 9-vuotiaana jääkiekon isän ehdotuksesta. Mun suvussa moni on pelannut jääkiekkoa, niin mut on ns. laitettu harrastamaan sitä. Se olikin sitten aika kivaa ja siitä lähtien oon pelannu!

Mitä muita lajeja olet harrastanut?: Olen harrastanut jalkapalloa ja jääpalloa. Ihan pienenä olen käynyt myös baletissa ja pesis- ja yleisurheilukoulussa. Kaikenlaista on tullu testattua.

Lempibändi ja biisi: Ei oo lempibändiä, mutta lempiartisti on Melo. Lempibiisejä on monta, mutta tällä hetkellä soi eniten ehkä kappale Elon, artistilta Kube

Omat vahvuudet ja kehitettävät osa-alueet?: Kauheen vaikee aina itteään kehua, mutta sanoisin että ehkä mun pituus on mun yks vahvuus. Se tekee musta ulottuvan ja sen lisäks mulla on myös jonkun verran pelisilmää. Kehitettävistä ehkä ekana kiinnitän huomiota räjähtävyyteen ja pelirohkeuteen.

Mitä tiedät Tampereesta ja Kooveesta?: Tampere on suosittu opiskelijakaupunki ja Koovee on lämminhenkinen joukkue.

Tavoitteet tulevalle kaudelle ja lähitulevaisuudessa?: Haluaisin kehittyä lisää pelaajana ja päästä näyttämään taitoni rohkeasti peleissä. Tavoitteena lähitulevaisuudessa on valmistua koulusta ajallaan ja saada voimat riittämään opiskeluun sekä pelaamiseen. Ja toivoisin kotoutuvani Tampereelle!

Motto: Kaikella on tapana järjestyä

Vasemmalta laukova Saara tuo kaivattua mestiskokemusta Kooveen nuoreen joukkueeseen