Koovee Akatemia U18-sarjaan

Kooveen oli alunperin tarkoitus muodostaa kaksi joukkuetta naisten sarjoihin, Koovee Edustus sekä Koovee Akatemia. Molempien piti aloittaa kausi mestiskarsinnoista ja jatkaa siitä menestymisen myötä sekä Mestikseen että Suomi-sarjaan.

Opiskelu-ja työkuvioiden vuoksi pelaajia on kuitenkin joutunut sekä lopettamaan että siirtymään muualle, joten kahteen aikuisten joukkueeseen ei oikein löytynyt riittävästi pelaajia. Yhteistyömahdollisuus Ilveksen kanssa ei välttämättä edes riitä paikkaamaan aukkoja ja ulkomaan vahvistusten saapuminen Suomeen on vielä ison kysymysmerkin takana. Koko ajan paheneva pandemia saattaa estää heidän saapumisensa kokonaan.

Akatemia-joukkue ilmoitetaankin U18-sarjaan, jossa pystytään hyödyntämään muiden pirkanmaalaisseurojen tyttöpelaajia. Alusta alkaen olemme halunneet tarjota mahdollisimman monelle nais- ja tyttöpelaajalle paljon peliaikaa, joten kahden joukkueen peluuttaminen koetaan tärkeänä.

Joka tapauksessa Koovee Naiset jatkaa vahvasti ja tavoitteena on saada Edustusjoukkue nousemaan naisten Mestikseen. Akatemiajoukkueen kilpailullinen tavoite on olla ikäluokassaan kärkipään joukkue, kasvattaen samalla pelaajia eteenpäin urallaan.

Lauantaina jatketaan kotiottelulla vahvaa mestisjoukkuetta vastaan, kun KJT/Haukat saapuu testaamaan Kooveen kunnon Tesomalle. Ottelu alkaa klo 15 ja sinne on vapaa pääsy. Tervetuloa